Kontaktirajte nas - Adaptacije Zagreb

Kontaktirajte nas

Adaptacije Zagreb nude završne radove u graditeljstvu.

Primarno smo fokusirani na adaptacije stanova i kuća pri čemu fleksibilno možemo odgovoriti svakom izazovu, od manje renovacije kuhinje i kupaone do kompletnog uređenja objekta.

Tim od gotovo 15 ljudi može se nositi s apsolutno svakim zadatkom na najvišoj razini pozornosti i kvalitete.

Koristimo kvalitetne materijale s garancijom proizvođača, radimo sve po propisanim standardima i uputstvima o čemu temeljito informiramo investitore.

S investitorima dogovaramo odabir materijala, pazeći na kvalitetu, ali i na raspoloživi budžet. Ako to žele, mogu si po našem popisu sami nabaviti materijal (primjerice zbog kupovine na rate putem kartica).

Sve temeljito fotografiramo kao dokaz kvalitete i razine izvršenih radova.

Investitori s nama dogovaraju sve etape projekta, te mogu biti prisutni tijekom radova, naravno, uvažavajući sva pravila zaštite na gradilištu.

Jednako tako, investitori odlučuju što si žele napraviti sami radi uštede (ako to žele), a mi ćemo ih bezrezervno savjetovati kako da sve obave najjednostavnije i najkvalitetnije.

Svaki projekt vodi se po situacijama, a tako se i plaća čime su investitori zaštićeni od bilo kakvih neugodnih situacija.

Pored građevinskih usluga, investitorima možemo ponuditi nabavku opreme (sanitarije, keramika, laminat, parket, stolarija, kućanski aparati i drugo) po znatno nižim cijenama (dijelimo naš rabat). Naši dobavljači su Nord, Keraterm, Elipso, Bauhaus, Enmon, Ikoma i drugi.

 

Za sva pitanja slobodno nas nazovite ili pošaljite mail. Možete popuniti i donji obrazac na koji ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

 

Telefon: 099/ 685 2524

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Kad smo počeli s adaptacijom nikako nismo mogli vizualizirati konačan rezultat. Saša je napravio 3D nacrt kojim nam je doslovno naslikao što će i kako biti na kraju posla. To nismo vidjeli nigdje, a prije odabira ove ekipe razgovarali smo s više od 20 majstora. Cijena je bila toliko prihvatljiva da nam je bilo neugodno...

Josip i Jasna

Glazuraš Stipo doslovno je u jednom danu napravio glazuru! Ujutro smo pratili pripreme i otišli na posao. Kad smo se vratili glazura se već polirala. Nevjerojatno!

Tomislav i Božena

Od početka smo bili protiv knaufa, htjeli smo zidati jer smo se naslušali svakakvih priča o knauferima u Zagrebu! Saša i Hrvoje su objasnili što točno kod drugih ne valja u radu i kako se mora raditi po standardu! Nismo mogli vjerovati koliko su temeljito pratili propisani standard proizvođača "Kanuf", kojeg su nam dali na početku suradnje. Sve profile polijepili su s brtvenim trakama i uvijek su koristili cijele ploče, a ne ficleke, svaki sloj su temeljito zafugirali s nekakvim trakama, a na kraju su sve premazali s uniflotom radi dugotrajne zaštite od pucanja spojeva. Sve kutne spojeve su armirali ili s kutnom trakom ili s aluminijskom kutnom šinom. Toliko je sve na kraju izgledalo fantastično da nismo mogli razlikovati betonski i knauf zid. Razgovarali smo s više knaufera prije odabira i nitko nam nije želio ponuditi ovu razinu kvalitete po toj cijeni!

Dimitar i Nina