Kontaktirajte nas - Adaptacije Zagreb

Kontaktirajte nas

Adaptacije Zagreb nude završne radove u graditeljstvu.

Primarno smo fokusirani na adaptacije stanova i kuća pri čemu fleksibilno možemo odgovoriti svakom izazovu, od manje renovacije kuhinje i kupaone do kompletnog uređenja objekta.

Tim od gotovo 15 ljudi može se nositi s apsolutno svakim zadatkom na najvišoj razini pozornosti i kvalitete.

Koristimo kvalitetne materijale s garancijom proizvođača, radimo sve po propisanim standardima i uputstvima o čemu temeljito informiramo investitore.

S investitorima dogovaramo odabir materijala, pazeći na kvalitetu, ali i na raspoloživi budžet. Ako to žele, mogu si po našem popisu sami nabaviti materijal (primjerice zbog kupovine na rate putem kartica).

Sve temeljito fotografiramo kao dokaz kvalitete i razine izvršenih radova.

Investitori s nama dogovaraju sve etape projekta, te mogu biti prisutni tijekom radova, naravno, uvažavajući sva pravila zaštite na gradilištu.

Jednako tako, investitori odlučuju što si žele napraviti sami radi uštede (ako to žele), a mi ćemo ih bezrezervno savjetovati kako da sve obave najjednostavnije i najkvalitetnije.

Svaki projekt vodi se po situacijama, a tako se i plaća čime su investitori zaštićeni od bilo kakvih neugodnih situacija.

Pored građevinskih usluga, investitorima možemo ponuditi nabavku opreme (sanitarije, keramika, laminat, parket, stolarija, kućanski aparati i drugo) po znatno nižim cijenama (dijelimo naš rabat). Naši dobavljači su Nord, Keraterm, Elipso, Bauhaus, Enmon, Ikoma i drugi.

 

Za sva pitanja slobodno nas nazovite ili pošaljite mail. Možete popuniti i donji obrazac na koji ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

 

Telefon: 099/ 685 2524

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dečki su super, nemaju nikakvih problema s nadzorom, cijelo vrijeme smo bili prisutni i sudjelovali smo u svim odlukama, svaki detalj su nam temeljito objasnili kako i zašto, a nakon svake faze adaptacije radili su zaključak kojeg smo potpisivali!

Dario i Neva

Super su dečki, otišli smo na more, vratili se, sve je bilo gotovo i super napravljeno! Oduševilo nas je to što su apsolutno sve fotografirali da dokažu kako su sve napravili prema dogovoru! Topla preporuka!

Ivan i Maja

Strujić Jura je zakon! Polako, ali sigurno! S njim nema žurbe, ali toliku preciznost i temeljitost nisam vidjela nigdje, posebno ne u građevini. Čovjek je slušao što želim i nakon toga dao svoje sugestije, super brzo kopča i još bolje radi...

Magdalena